Dominika Gottová vrací úder: Ta osoba o mém životě nic neví!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. listopadu 2020 16:30 | Aktualizováno: 29. listopadu 2020 22:02

Dominika Gottová si dál vyřizuje účty s manželkou svého otce přes média. Nejnověji vedou spor kvůli dokumentu, který má údajně připravovat německá televize. Nejstarší dcera si stojí za tím, co řekla dříve.

Nejnovější spor v rámci rodiny Gottových spustilo tvrzení Dominiky Gottové, která nedávno prohlásila, že by se měla objevit v připravovaném dokumentu o tátovi z německé produkce. V českém snímku Karel přitom záběry s ní chybí.

Stanovisko Ivany Gottové tlumočila mluvčí, která uvedla, že management tuto informaci ověřil u německé televize. „Bylo nám sděleno, že žádný dokument televize nepřipravuje,“ nechala se slyšet. Jenže nejstarší dcera legendárního zpěváka si stojí za svým.

Dominika tvrdí, že je v této věci dál v kontaktu s jedním německým novinářem. „Po večerním telefonátu jsme posunuli natáčení na polovinu prosince. Chce se v Praze sejít i s dalšími tátovými kolegy a také s mojí maminkou. Nyní by to nebylo kvůli opatřením možné,“ řekla webu expres.cz.

„Výrok paní Stolzové o tom, že německá televize nic o projektu neví, beru jako další výkřik do prázdna od osoby, která o mém životě a nabídkách, které dostávám, nic neví,“ dodala Dominika Gottová.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová