Agáta Hanychová: Přiznala, kdo ji po večerech fotí!

Agátu Hanychovou vyfotil její syn Kryšpín. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. listopadu 2020 15:07

Agáta Hanychová opět alespoň na čas zlomila hůl nad příslušníky opačného pohlaví. Přesto s ní někdo tráví čas u hořícího krbu a fotí ji. Modelka a moderátorka přiznala, o koho jde.

Agáta Hanychová musela relativně nedávno rozdýchat další ránu, když se jí rozpadl vztah, který z těch, do nichž se po rozpadu manželství s Jakubem Prachařem pustila, vypadal zatím nejperspektivněji.

Dvojnásobná maminka následně rázně prohlásila, že na chlapy kašle. Přesto si nemůže tak úplně stěžovat, protože mužskou společnost po večerech evidentně má. Vyplývá to z jejího příspěvku na instagramovém profilu.

Tam se moderátorka pochlubila smyslnou fotografií. Možná vás tedy překvapí, kdo je jejím autorem. „Když si se synem zatopíte v krbu a on vám řekne: ‚Mami tobě to sluší, půjč mi foťák,‘“ vysvětlila pozadí vzniku snímku na sociální síti.

I mnozí fanoušci uznale konstatovali, že Agátin syn Kryšpín z předchozího vztahu s Mirkem Dopitou je nadaný. Fotografie je totiž povedená. Ozvou se zase nějací nápadníci? Můžeme jen hádat…

Témata: Agáta Hanychová