Anna Slováčková zúčtovala s rakovinou: Potvrdila KONEC LÉČBY!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. listopadu 2020 9:25

Dlouhé měsíce lidé drželi palce Aničce Slováčkové v boji se zákeřnou rakovinou a čekali na zprávu, která přišla v těchto dnech. Sympatická herečka a zpěvačka potrvrdila, že léčbu už ukončila.

Anna Slováčková se rozhodla odpovědět na velké množství zpráv o tom, jak se stará o vlasy, příspěvkem na instagramu. Díky němu vyšlo najevo, že léčbu rakoviny prsu má zdárně za sebou. Ale vezměme to pěkně popořádku…

Nejprve byla řeč o fotkách, včetně té z loňského prosince. „Měla jsem za sebou 3 velké chemoterapie a vlasy byly už dávno pryč,“ uvedla s tím, že když si oholila hlavu, byl to prý jeden z nejkrásnějších momentů za celý rok s rakovinou, protože poprvé nemoci nakopala.

Pochlubila se i současným snímkem. „Opravdové vlasy začaly růst až po ukončení chemoterapií do žil, což byl konec března tohoto roku. Při té druhé vlně mi spadlo i obočí a řasy,“ přiznala herečka a zpěvačka.

„Vlasy jsem po celou dobu léčby žádnými přípravky neřešila. Po celkovém ukončení léčby (konec září) jsem začala se svou kadeřnicí vlasy vyživovat sérem,“ prozradila talentovaná umělkyně.

Slováčková prozradila, že nyní si na vlasy patlá vejce, a na závěr přidala radu nejcennější. „Já sama bych osobně nepoužívala nic, co by neprošlo konzultací s Petrou nebo (když se to bude týkat prášků) s mým lékařem,“ dodala.

Témata: Anna Slováčková