Pozitivní Absolonová už ztrácí čich: Počkám do zítra, pak…

Monika Absolonová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. listopadu 2020 8:46 | Aktualizováno: 29. listopadu 2020 21:59

Monice Absolonové se na konci listopadu přihodila nemilá věc, vyšel jí pozitivně test na koronavirus. Zpěvačka zprvu nepozorovala prakticky žádné příznaky, nakonec se ale přece jen nějaké objevily.

Jak vás stars24.cz informoval, nákaza koronavirem se v těchto dnech potvrdila také u Moniky Absolonové, a to navzdory tomu, že prý dělala všechno pro to, aby se jí vyhnula. Naštěstí to zatím vypadá na lehký průběh nemoci covid-19.

Přece jen už se ale objevují první nepříjemné příznaky. „Zatím mi stále nic moc není, jen jsem (při soustředění se na svou osobu) trošku unavená a ztrácím čich,“ přiznala na sociální síti s tím, že její partner Tomáš je nadále negativní.

„Tak uvidíme, co ještě přijde nebo nepřijde. Já asi počkám do zítra a budu zdobit. A když mi nic nebude v pondělí, tak budu uklízet. Jen mě mrzí, že zítřejší natáčení byla moje jediná práce od 7. října… tak jsem se moc těšila,“ svěřila se zpěvačka.

Absolonové tak zlepšila náladu alespoň podpora od fanoušků. „V každém případě Vám moc děkuju za všechny povzbuzující zprávy a komentáře! Jste zlatí,“ dodala.

Témata: Monika Absolonová