"Gott je k*kot!" prohlásil. Teď se mistr setkal s mužem, který ho urazil!

Karel Gott 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. března 2018 14:12

Karel Gott a Felix Slováček mezi sebou neměli nejlepší vztahy. Za vším stojí Slováčkova urážka, kdy o zpěvákovi prohlásil, že je "nevyzpytatelný k*kot". Teď se ale oba muži rozhodli zakopat válečnou sekeru.

Na podzim roku 2013 Slováček v rozhovoru se Sisou Sklovskou a jejím manželem Jurajem Lelekesem prohlásil, že Karel Gott je k*kot. "Když si to vybavím, tak to nemůžu slíbit. Protože on je nevyzpytatelný kok*t poslední dobou,“ řekl.

Jejich rozhovor neměl nikdo slyšet, zachytila ho ale televize Markíza, která jej odvysílala, a vztahy mezi oběma muži šli na drahnou dobu k ledu. Slováček přitom tvrdil, že si nic takového nepamatuje.

"Ano, to jsem řekl. Ale určitě ne na adresu Karla Gotta. Na čí adresu jsem to řekl, to si nepamatuju,“ tvrdil tehdy muzikant. Gott tomu také nechtěl uvěřit. "To snad není možné, že by tohle o mně Felix řekl,“ nevěřil podle Blesku před mnoha lety zpěvák.

Snažil se Slováčkovi dovolat, aby si vše vysvětlili, ale nezvedal mu telefon. A tak se pouto mezi nimi na několik let roztrhlo. Až doteď, kdy se oba potkali na galavečeru Golfista.

A jak se zdá, tak se mezi oběma hvězdami vyjasnilo. "Měli jsme nostalgickou náladu a vzpomínali na turné v Německu,“ řekl deníku Slováček.

Aspoň jeden vztah je pro něj vyžehlený. Horší to bude zřejmě mít se svou manželkou Dádou Patrasovou. Slováček totiž tráví spoustu času se svou milenkou Golemovou. To se Patrasové logicky nelíbí, moc možností ale nemá.

O jeho milence Lucii ví a tvrdí, že manželství se rozpadá právě díky jeho nevěrám, které mu ale dokázala odpustit hlavně kvůli dětem. Nechala se prý také snadno přesvědčit o tom, že drby o milenkách nejsou pravdivé.

Následně ale sama prozradila, že Lucie není jedinou milenkou, kterou Felix má. Od přátel totiž ví, že jich je údajně více. "Dozvěděla jsem se například asi před dvěma třemi lety o nějaké Denise v Bratislavě, s níž prý chodí dodnes,“ prozradila.

To ale Slováčka ani jeho Lucii nerozházelo. Oba vtipkují o svatbě a naposledy se Slováček nechal slyšet, že by se s ní nebránil ani dítěti. Jeho přítelkyně Lucie Gelemová však v dohledné době děti neplánuje, jsou ale zamilovaní a tak si prý nedokážou budoucnost představit po boku někoho jiného.

Témata: Karel Gott Felix Slováček