Emma Smetana čeká druhé dítě: Je to jiné a zvláštní, říká její partner!

Emma Smetana s dcerou a partnerem Jordanem. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. listopadu 2020 21:01

Emma Smetana a Jordan Haj se už pár týdnů těší na druhého společného potomka, pocity si ale zprvu nechávali pro sebe. Až nyní udělal hudebník výjimku a prozradil něco víc.

Bylo to také o víkendu, ale už před dvěma týdny, kdy jsme vás informovali, že Emma Smetana oznámila, že čeká druhého potomka. Její partner Jordan Haj pak jménem páru poděkoval všem lidem za přání.

Teď je to opět on, kdo se svěřil se svými pocity. Na další dítě se prý moc těší. „Je to jiný pocit, je to zvláštní. Nemůžeš se ubránit tomu, že čekáš, že bude zase stejné. Ale víš, že nebude,“ řekl dle webu idnes.cz v pořadu Mixxer Show.

„Každý ti řekne, že druhé dítě je vždycky úplně jiné než první. Já si ale nemůžu zatím představovat nic jiného, než že se to narodí a bude to všechno podobné,“ dodal hudebník a účastník právě uplynulé řady Tvoje tvář má známý hlas.

Na sourozence se už jistě těší i brzy čtyřletá Lennon, která se narodila v prosinci roku 2016. Po rodičích má trojí občanství, a to české, francouzské po mamince a izraelské po tatínkovi.

Témata: Emma Smetana