Roman Vojtek už má ženu a syna doma: Nechyběly slzy dojetí!

Roman a Petra Vojtkovi se dočkali syna. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. listopadu 2020 17:55

Manželé Vojtkovi se před několika dny dočkali vytouženého společného potomka a nyní už si užívají vzácné společné chvíle. Zdravá maminka byla s miminkem propuštěna domů.

S jistým zpožděním se během tohoto týdne stal Roman Vojtek trojnásobným otcem. Jeho manželka Petra přivedla na svět chlapečka, kterému rodiče vybrali jméno Nathaniel. A víkend už tráví všichni společně.

Někdejší hvězda seriálu Vyprávěj o tom informovala fanoušky v pátek na sociální síti. „A jsme komplet. Spolu, doma, zdraví a šťastní,“ pochlubil se hrdý tatínek, který má právě u sebe i oba potomky z předchozího vztahu.

„Chci vám všem moc poděkovat za vaše zprávy a gratulace. Čtu si v nich, dělají nám radost a myslím, že postupně bude i čas na mé odpovědi. Mějte klidný večer a nás čeká první společná noc,“ napsal herec.

Další vzkaz pak připojila na svém profilu jeho žena. „A jsme doma. Už jsme se vás nemohli dočkat zlatíčka naše. Slzy dojetí, nádherné přivítání. U Romana na profilu je to krásně vidět. A už budeme všichni jen spolu,“ uvedla Vojtková.

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová