Erika Stárková přiznala: Byla jsem nešťastná, pak to ale přišlo!

Erika Stárková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. listopadu 2020 16:31

Není to až tak dávno, co Eriku Stárkovou moc lidí v Česku neznalo, dnes už je ale všechno jinak. Známá herečka přiznala, že byly doby, kdy se v životě trápila. Současnost jí to ale vynahrazuje.

Eriku Stárkovou možná mrzelo, že si nedávný zisk Thálie nemohla užít mezi lidmi, protože konání tradičního ceremoniálu znemožnil koronavirus. Ona ale přiznala, že nijak zásadně jí to netrápí.

V rozhlasovém vysílání totiž prozradila, že prožívá rok snů. „Letos je to rok Eriky Stárkové. Čistě z egoistickýho hlediska to tam teď šoupám a užívám si to!“ připomněla v pořadu Blízká setkání.

Kromě Thálie totiž představitelka Dáši ze seriálu Most! obdržela také cenu divadelní kritiky. „Děkuju pánubohu za tenhle nádhernej rok. Říká, se člověk má občas vlnu, kdy jede a já si toho cením. Pro každého umělce je to satisfakce a přeju to všem,“ svěřila se.

Zatím méně úspěšným kolegům vzkázala, aby nezoufali. Úspěch prý potká i je. „I já jsem byla v jedné fázi svého života nešťastná, protože pro nás herce není jednoduché být v šoubyznysu, trvá to, než se tam dostanete, ale nezoufejte a makejte, protože vlna přijde a přeje připraveným!“ dodala Stárková.

Témata: Erika Stárková