Michaela Kuklová: Jak postupuje boj se zákeřnou nemocí?

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. listopadu 2020 15:50

Michaela Kuklová už několik měsíců a podle všeho úspěšně bojuje s vážnou nemocí. Nedávno podstoupila kontrolní vyšetření, která ukázala, jak na tom je. Co se dozvěděla?

Už dlouho nebylo slyšet o Michaele Kuklové, a tak se možná ptáte, jak se jí daří. Není totiž žádným tajemstvím, že u ní lékaři diagnostikovali vážnou nemoc, o které se rozhodla otevřeně mluvit, aby na tento problém upozornila ostatní ženy.

Co se týká zdravotního stavu, poskytla oblíbená herečka odpověď již koncem října, tedy již několik týdnů nazpět. Pro fanoušky měla dobré zprávy. „Mám prima den, protože výsledky krve, markrů a další… jsou v pořádku,“ pochlubila se na instagramu.

Na začátku podzimu představitelka princezny Jasněnky prozradila, že dál podstupuje hormonální léčbu, která prý způsobuje, že není schopná dát dohromady souvislou větu. To se ale jistě časem zlepší.

Pokud má nyní problém se vyjádřit slovy, s papírem a tužkou to dokáže. Jak vás stars24.cz informoval před časem, Kuklová oslnila přátele tím, jaké umělecké vlohy má.

Témata: Michaela Kuklová