Monika Absolonová se nakazila koronavirem! Je to nebezpečné, přiznává!

Monika Absolonová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. listopadu 2020 9:39

Monika Absolonová v pátek večer fanoušky zaskočila špatnou zprávou. Testy u ní potvrdily nákazu koronavirem, které se snažila všemožně vyhnout. Průběh nemoci u sebe považuje za poměrně nebezpečný.

„Vždycky mi píšete, jak Vás nabíjím příjemnou energií, jak jsem pozitivní… Tak přátelé ode dneška jsem pozitivní a mám na to potvrzení,“ oznámila Monika Absolonová tuto novinku s jistou dávkou humoru.

„Nepotěšilo mě tohle potvrzení covidové pozitivity, ale co se dá dělat. Přestože jsem dělala vše proto, abych se nákaze vyhnula, našla si mě. Naštěstí vím, kde jsem se s ní potkala, tak jsem v klidu,“ svěřila se dvojnásobná maminka.

Známá zpěvačka se prý nepotýká s žádnými příznaky. „A to mi došlo, že může být nebezpečné, protože kdybych to nevěděla, šla bych zítra do rozhlasu, v neděli na natáčení a mohla teoreticky nakazit další,“ vysvětlila.

„Jsem ráda, že nikoho nenakazím, protože to, co pro někoho je chřipka nebo nic, tak pro druhého může být závažné. Tak hurá na deset dní do karantény nebo izolace nebo čert ví, jak se tomu správně říká,“ dodala Absolonová.

Témata: Monika Absolonová