Zapomeňte na Koukalovou, jiné biatlonistce se v osobním životě daří! Vítková PORODILA!

Veronika Vítková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. listopadu 2020 13:58

Dvě české biatlonistky oznámily v poslední době rozvod, ale Veronika Vítková je jiný případ. Několikanásobná medailistka z velkých světových akcí se dočkala prvního potomka. Jaké jméno dceři s partnerem vybrali?

Zatímco její někdejší kolegové z biatlonové reprezentace se připravují na začátek sezóny, ona má úplně jiné starosti. Veronika Vítková se na sociálních sítích pochlubila velkou novinkou z osobního života. Před pár dny se poprvé stala maminkou.

„21. listopadu 2020. Datum, které nám změnilo život. Narodila se nám dcera Eliška. Na svět si lehce pospíšila, chtěla totiž stihnout začátek nové biatlonové sezóny a fandit s námi společně,“ uvedla na facebooku hrdá prvorodička.

Pro rodačku z Vrchlabí, držitelku medailí ze zimních olympijských her i mistrovství světa, jde o nejlepší možný dárek k blížícím se dvaatřicátým narozeninám, které oslaví 9. prosince.

Vítková se připomněla již během těhotenství, když se na sociálních sítích objevily na první pohled šokující fotografie z vyšetření těhotné ženy, které probíhalo před vstupem do nemocnice. Byla to právě ona, přišla ale s vysvětlením, aby uklidnila vášně.

Témata: Veronika Vítková (biatlonistka)