Intriky a výmysly? Gottovy ženy pokračují ve sporu, Ivana šla s pravdou ven!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. listopadu 2020 11:21

Karel Gott by z toho nebyl nadšený, ale už s tím nemůže nic udělat. Ivana Gottová si s jeho dcerou Dominikou zkrátka nikdy nesedla. Z jakého důvodu si dámy vjely do vlasů tentokrát?

Ivana Gottová si s manželovou nejstarší dcerou Dominikou nikdy nesedla. Dokud byl Mistr naživu, snažily se spolu v mezích slušnosti vycházet. Po jeho odchodu se spory zdánlivě vyhrotily, i když vdova si po celou dobu snaží držet odstup.

K jednomu z konfliktů došlo kvůli filmu Karel, v němž se Dominika nakonec odmítla objevit. Nedávno ale prohlásila, že v jiném připravovaném dokumentu z německé produkce by se ráda objevila. Jenže se ukázalo, že něco nehraje.

„Management Karla Gotta ověřoval informace přímo u vedení televize, konkrétně u ředitelství programu a ředitelství zábavy, a bylo nám sděleno, že žádný dokument o Karlu Gottovi televize nepřipravuje,“ uvedla pro web expres.cz mluvčí Gottových Aneta Stolzová.

Podle zdroje zmíněného serveru přitom Dominika přátelům vyprávěla o tom, jak si stanovovala podmínky, že se bude natáčet v Praze, protože musí chodit do práce. Jak ale víme, o zaměstnání nedávno přišla.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová