Hana Zagorová: Od covidu schytala další osudovou ránu!

Hana Zagorová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. listopadu 2020 9:23 | Aktualizováno: 28. listopadu 2020 22:02

Hana Zagorová má s koronavirem osobní zkušenost, zákeřný bacil jí ale komplikuje život i po několika měsících. Fanouškům oznámila, že o letošních Vánocích bude muset přerušit letitou tradici.

Vláda sice uvažuje o možném rozvolnění některých opatření od pondělí, ale kulturního sektoru se to moc netýká. Nejspíš právě proto se Hana Zagorová rozhodla už dál neotálet a fanouškům oznámila smutnou zprávu.

„A je to tady! A je mi to líto! Vánoční Lucerna letos nebude,“ oznámila na sociální síti odklad prosincového koncertu. Úplně se ho ale vzdát nehodlá. Rovnou totiž ohlásila přesun na jiné datum v následujícím roce.

Odložená vánoční show už nebude tak úplně vánoční, slavnostní ale bude. „Takže se na vás těším 6. 9. 2021, kdy mám narozeniny,“ uvedla legendární zpěvačka, která letošní narozeniny strávila v nemocnici kvůli komplikacím s covidem-19.

Zagorová věří, že za pár měsíců už bude pandemie minulostí. „Tentokrát nám to určitě vyjde!“ dodala. Její fanoušci by měli vědět, že lístky zůstávají v platnosti. Komu by termín nevyhovoval, ten je má vrátit do 18. prosince.

Témata: Hana Zagorová