Pavel Trávníček a mrazivá slova o jeho zesnulé tchyni: Těšila se…

Pavel Trávníček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. listopadu 2020 21:20

Všichni si přejí, aby se jim koronavirus vyhne, bohužel každý takové štěstí nemá. Někdy to navíc končí tragicky. Své o tom vědí Pavel Trávníček a jeho manželka Monika.

Rodinou Pavla Trávníčka po radosti ze státního vyznamenání, které herec na konci října obdržel, otřásla tragédie. Jak vás stars24.cz informoval, maminka jeho výrazně mladší manželky podlehla nákaze koronavirem.

Monika Trávníčková zveřejnila na sociální síti smuteční oznámení, které odhalilo, že maminka Blanka byla o dvanáct let mladší než její muž. Nejspíš i proto nikdo nečekal, že by to mohlo špatně dopadnout. „Těšila se domů,“ napsala dcera zesnulé stručně a jasně.

Poslední rozloučení se odehraje v rodinném kruhu příští týden, konkrétně v úterý 1. prosince. K nákaze podle všeho přišla v pečovatelském domě, kde pracovala. Během druhé vlny epidemie se zařízení sociálních služeb naneštěstí stala častým ohniskem šíření.

K tragickému konci mohlo přispět i to, že paní Blanka žila nejprve v domnění, že má obyčejnou chřipku, a týden ležela doma. Později musela být hospitalizována v prostějovské nemocnici, protože se u ní vyvinul zápal plic.

Témata: Pavel Trávníček