Nečekaná slova Dominiky Gottové: Kde se v ní bere ta víra?

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. listopadu 2020 18:11

Dominika Gottová dala i v posledních měsících lidem dost důvodů k tomu, aby ji označovali za problémovou osobu. Ona by se pochopitelně takové nálepky ráda zbavila. Jak by se jí to mohlo konečně podařit?

V osobním životě Dominiky Gottové došlo v posledních dnech k dalšímu nečekanému zvratu. Vydala se totiž do Finska a do Česka se v tomto týdnu vrátila s oznámením, že by ráda opět žila v severské zemi.

S manželem Timem, který odletěl zpět do Mexika, budou dle jejích slov čekat na vyřízení podpory ze strany tamních úřadů a přidělení státního bytu. „Pokud vše dobře dopadne, vrátila bych se do Finska natrvalo po Novém roce,“ řekla webu super.cz.

Hned vzápětí zazněla z úst nejstarší dcery slavného zpěváka nečekaná slova. „Momentálně se cítím lépe, věřím, že teď už nebudu muset řešit žádné starosti,“ prohlásila.

Otázkou je, kde se v ní bere ta víra, že už se bude všechno dařit. V to samé totiž věřila, když se zhruba před rokem vracela do České republiky. Teď se naopak vrací do země, kde se do problémů dostala. Tak hodně štěstí…

Témata: Dominika Gottová