Hvězda Slunečné potvrdila ROZCHOD! Rozhodnutí nebylo lehké, uvedla!

Bára Jánová s bývalým přítelem 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. listopadu 2020 13:40

Hvězdy populárního seriálu Slunečná jsou momentálně v kurzu, což platí i o Barboře Jánové. Sympatická herečka může čekat řadu nápadníků, protože potvrdila rozchod.

Zatímco se v médiích přetřásá možný vztah Evy Burešové se známým kuchařem, jiná hvězda Slunečné má za sebou oficiálně potvrzený rozchod. „Na začátku listopadu jsme se s Víťou rozhodli, že se naše životní cesty rozdělí,“ uvedla Bára Jánová na instagramu.

Podle jejích slov zjistili, že ač jsou nejlepší kamarádi a parťáci, každý mají jiné tempo a cíle. „Je tu jedna cesta, po které můžete jít dál. Doufat, že najdete kompromis a že v něm budete šťastní. Nebo jít každý svou vlastní cestou, obohaceni zkušeností a vděkem, že jste alespoň kus té cesty mohli jít společně,“ vysvětlila.

Nyní již bývalému partnerovi herečka poděkovala za společně strávené chvíle. „Víťu miluju za vše, co mi předal, co se mnou sdílel a co mě naučil. Je to velmi chytrý, hodný a vtipný kluk,“ svěřila se.

„Nebylo to lehké rozhodnutí, ale oba věříme, že bylo správné. Máme se rádi, ten rozchod je v míru a pochopení. Díky, Víťo, že jsi. Přeju ti jen to nejlepší. Buď dobrej,“ uzavřela Jánová svůj příspěvek.

Témata: Barbora Jánová