Josef Laufer: Velké přání vyslovené před lety se nesplnilo!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. listopadu 2020 10:33

Josef Laufer měl i ve svém věku stále smělé plány do budoucna, které bohužel překazily závažné zdravotní problémy. Jaké bylo velké přání oblíbeného herce a zpěváka?

Josef Laufer je už od jarních měsíců upoután na nemocniční lůžko, kde skončil poté, co tam podle výpovědi přátel šel na relativně banální operaci. Jenže se vyskytly určité komplikace, kvůli nimž skončil v bezvědomí.

Jeho spolupracovníci doufají, že se nakonec dá dohromady a nebude chybět u uvedení muzikálu, na kterém se autorsky podílel. Po tvůrčí lince měl známý zpěvák a herec ještě jedno přání, které nahlas vyřkl před šesti lety.

„Já bych rád možná, rád bych ještě třeba si natočil nějakej biograf, ale sám. Napsal jsem, píšu už druhou knížku povídek, už jsem leccos odehrál, odzpíval, v dosti filmech jsem hrál. Ale pravda je, že, že bych rád jednou natočil film, jako odrežíroval, napsal,“ nechal se slyšet v rozhlasovém pořadu Tandem.

Teď si však dělají jeho nejbližší úplně jiné starosti, než aby řešili, zdali se Lauferovi splní toto přání. Nejprve je totiž potřeba, aby se zcela uzdravil. Přejme si, aby se tak stalo.

Témata: Josef Laufer