Anna Slováčková přišla o kouzelný úsměv: Trápí ji konec Ordinace?

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. listopadu 2020 15:30

Anna Slováčková se po většinu času snaží být pozitivní a na jejím obličejí září kouzelný úsměv. V těchto dnech je ale všechno jinak, náladu má na bodě mrazu. Co se přihodilo?

Anička Slováčková už během svého života prožila jistá trápení, tím největším byl pochopitelně boj se zákeřnou rakovinou prsu. Se špatnou náladou se podle všeho potýká i v těchto dnech.

Talentovaná herečka a zpěvačka na sociální síti přiznala, že se cítí pod psa. Možná se na tom podepsalo rozhodnutí Novy ukončit Ordinaci v růžové zahradě, ve které hraje. „Uf. To byl zas tejden. Jo počkat. Je teprve úterý,“ napsala na instagramu.

Dcera slavných rodičů ale nehází flintu do žita. „Hlavně nesmíme zapomenout, že bude zas líp! Akorát je ten podzim na ty horší nálady takovej přitažlivější… Nebo zima… Nebo jaro… Nebo léto,“ pokračovala.

„Zkrátka nejste v tom sami, tak si pojďme dát všichni hned teď dort a říct si, jak jsme hustý, kolik jsme toho dokázali a kolik báječných věcí ještě dokážeme. A že se máme rádi. Já vás ráda mám,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková