Dominika Gottová: Spřádá plány na nový život ve Finsku!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. listopadu 2020 15:15

Dominika Gottová se zhruba před rokem vrátila do Česka, ale stesk po Finsku se nakonec projevil jako silnější. Nejstarší dcera Karla Gotta už spřádá plány na nový život v severské zemi, kde již dříve prožila velkou část života.

Dominika Gottová se původně měla vrátit do Česka již minulý týden v úterý, zůstala ale ve Finsku, kde se odehrálo drama. Po neúspěšném pokusu o sebevraždu se nyní vše zdánlivě obrací k lepšímu.

Dceři nejslavnějšího českého zpěváka a jejímu manželovi totiž může spadnout do klína sociální byt, o který se ucházejí. Ten má mít rozměry srovnatelné s jednotkou 3+1 v českém paneláku.

„V pátek jsme byli na domluvené schůzce na úřadě a vypadá to nadějně. Po víkendu se jdeme na ten byt podívat. Je dobře, že jsem tady zůstala a byla u těch jednání osobně,“ svěřila se webu blesk.cz.

Gottová se chce následně vrátit do Česka kvůli jistým povinnostem. „Mám tam externí pracovní závazky, které chci dokončit. A jakmile bude jistota bytu a práce v Helsinkách, vrátím se sem za Timem. Ten by měl dočasně žít u našich kamarádů,“ dodala.

Témata: Dominika Gottová