Kuchař Forejt se ozval: Já a Burešová? Co je mezi námi, je…

Přemek Forejt 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. listopadu 2020 10:44

Přemek Forejt sice po konci poslední série show MasterChef zmizel z obrazovek, ale nikoliv ze stránek médií. Objevily se totiž spekulace o jeho vztahu se známou herečkou. Co k tomu kuchař říká?

Jak vás stars24.cz informoval, Eva Burešová ostře vystoupila na svou obranu na sociálních sítích, kde uvedla, že se o svém soukromí nehodlá bavit. Napsala to v reakci na spekulace o údajném vztahu s jinou veřejně známou osobou.

Podle některých médií jej prý udržuje s kuchařem Přemkem Forejtem, kterého proslavila role porotce v show MasterChef. Také on nakonec využil sociálních sítí, aby se jejich prostřednictvím ke všemu vyjádřil.

Forejt rovnou avizoval, že chce objasnit jednu věc týkající se jeho osobního života. „Ne, nejsem ženatý a ani jsem nikdy nebyl. A to, co je mezi mnou a Evičkou, je mi posvátné,“ vzkázal.

Známý kuchař tedy k celé záležitosti zaujal stejný postoj jako oblíbená herečka a zpěvačka, hodlá si soukromí střežit. Ostatně už dříve se objevily nepodložené spekulace o jeho románku s Michaelou Ochotskou.

Témata: Přemek Forejt Eva Burešová