Sexy Bára Mottlová vzala kramle! Za hranicemi je člověk o tolik svobodnější, tvrdí

Barbora Mottlová 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. listopadu 2020 13:29

Herečka, zpěvačka, příležitostná moderátorka a modelka Barbora Mottlová (34) už měla všeho plné zuby! I proto se sbalila a odjela načerpat nové síly k moři! Cestování je podle ní i v této době bezpečné a navíc prý mohou Češi za hranicemi opět pocítit svobodu, které se jim teď doma nedostává!

Když na jaře přišla první vlna koronaviru, herečka a moderátorka Barbora Mottlová patřila k těm umělců, kteří nelenili. Obratem si našla novou práci a nastoupila do obchodu za kasu. „Nebrečím. Nesedím doma na zadku a nečekám, až dojdou peníze. Nenechám se od nikoho vyživovat a když mám zdravý nohy ruce, nebudu si ani pučovat, abych mohla doma válet šunky. Nájem ani žvanec se sami nezaplatí,“ vysvětlovala tehdy.

Dnes při druhé vlně je u ní situace diametrálně odlišná. „Beru kramle. Ať si říká kdo chce svý. I když jsem hodně veselá povaha a snažím se brát tuhle studenou situaci statečně, musím (i když polopracovně) se zaject trochu prohřát a načerpat sílu, slunce. Dát si večeři v restauraci, cítit svobodu, cítit pohodu,“ svěřila se na svém instagramu Bára.

Sama totiž cítí, že si musí od všeho trochu odpočinout. „Názory na naše český opatření se asi dost liší, já si o tom myslím svý. Musím z toho šediva, studena pryč. Lidi jsou dost podráždění a reagují neadekvátně. Pryč od toho..aspoň na chvilku. Pryč od fronty na banány, pryč od nesmyslů.. Vždyť cestovat se dá a docela na pohodu. Už mám obrovskej absťák. Nebojte, pár bikin sebou mám,“ směje se herečka.

Od moře pak poslala svým fanouškům, hlavně těm pánským, několik fotek. „Krásné pondělí všem. Jsem tak ráda, že jsem na pár dní vypadla z toho blázince. Není důvod se něčeho bát. Za hranicemi je člověk o tolik svobodnější. Za pár korun, bez stresu, prostě pohoda. Posílám alespoň trochu sluníčka a tepla, prdíci,“ vzkázala svým příznivcům do Česka Mottlová.

Témata: Barbora Mottlová Koronavirus