Dominika Gottová se pokusila o sebevraždu: NOVÉ INFORMACE!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. listopadu 2020 12:10

Dominika Gottová před časem odcestovala do Finska, aby se tam zabývala rozvodem, ze kterého nakonec po domluvě manželů sešlo. Na nejstarší dceru slavného zpěváka pak ale dolehly psychické problémy.

Už od minulého úterý sice měla být Dominika Gottová zpátky v Česku, ale vzhledem k vyhazovu z práce nemá kam spěchat. Zůstává tedy ve Finsku, kde se však odehrálo velké drama. Šlo o život!

Jak jsme vás informovali, nešťastnice se slavným příjmením se v severské zemi pokusila o sebevraždu. Zprvu se mluvila o skoku z okna pátého patra hotelu. Nakonec se ale ukázalo, že všechno bylo trochu jinak.

„Napsala nám do rádia, kde jsme s ní po jejím loňském návratu krátce spolupracovali, že už nemůže dál a že si vezme život skokem pod vlak,“ prozradil dle webu super.cz šéfredaktor Frekvence 1 Luboš Procházka.

Pravdivé naopak od počátku bylo tvrzení, že zachráncem Gottové byl Timo Tolkki. „O několik hodin později se ozvala velmi roztřeseným hlasem, že ji zachránil její manžel. Následně nás požádala o pomoc s tím, že neví, kde bude ve Finsku bydlet, že je bez peněz,“ dodal Procházka.

Témata: Dominika Gottová