Jitka Čvančarová a Tvoje tvář: Velká nepříjemnost na cestě k vítězství!

Jitka Čvančarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. listopadu 2020 10:41

O víkendu vyvrcholila soutěž Tvoje tvář má známý hlas, vítězně z klání celebrit vyšla Jitka Čvančarová. Na cestě k triumfu ji ale potkala jedna velká nepříjemnost. Co se přesně stalo?

Jak vás stars24.cz informoval o uplynulém víkendu, vítězkou sedmé řady show Tvoje tvář má známý hlas se stala Jitka Čvančarová. Během jednotlivých epizod se proměnila třeba v Adele nebo Madonnu, ve finále jí úspěch přinesla Susan Boyle.

Nejvíce reakcí ovšem přinesla její proměna v raperku Cardi B, když se dokonale naučila text obsahující slov na N, kterým jsou ve Spojených státech hanlivě označováni Afroameričané. To zvedlo vlnu kritiky, že jde o rasismus.

Ze strany oblíbené herečky a zpěvačky následně přišla omluva. „Jsem ten poslední člověk na světě, který by se někoho chtěl dotknout. Tedy ano, v textu to je, ale měla jsem to vypustit! Mrzí mě to, omlouvám se,“ napsala na sociální síti.

Čvančarové se následně zastala samotná produkce pořadu, podle které se kritici měli obrátit na ni. „Co respektovat nikdy nebudeme, jsou výhrůžky a urážky Jitky Čvančarové ani ostatních našich účinkujících,“ zaznělo od tvůrců.

Témata: Jitka Čvančarová Tvoje tvář má známý hlas