Janek Ledecký: Velké finanční ztráty kvůli covidu!

Janek Ledecký 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. listopadu 2020 8:43

Janka Ledeckého pochopitelně potkal stejný osud jako naprostou většinu lidí z hudební branže, kteří kvůli covidu nemohou vystupovat. Slavný hudebník podle všeho přijde i o tradiční vánoční turné. Jaké řešení navrhuje?

Janek Ledecký byl opakovaně kritizován za své postoje k pandemii nemoci covid-19, kupříkladu se mu nelíbila některá opatření proti jeho šíření. Dokonce před časem zvažoval další postup, protože je sám vystudovaným právníkem.

Teď už si pouze stýská. „Jezdím nepřetržité vánoční turné a letos bude přetržený. Mám ho naplánované a už je i de facto vyprodané. Problém je, že překládat vánoční turné na jaro moc nejde,“ svěřil se webu blesk.cz.

K uplynulému víkendu platilo, že populární hudebník musel zrušit šedesát koncertů a téměř dvě desítky divadelních představení. Je totiž známým autorem muzikálů. Finanční ztrátu řádově vyčíslil na miliony korun.

Možná i fakt, že jsme si v uplynulém týdnu připomínali události 17. listopadu 1989, přivedl Ledeckého k jedné myšlence. „Nic nenasvědčuje tomu, že by cokoli bylo možný. Dokud nesvrhneme vládu, tak zřejmě hrát nebudeme. Musíme asi jít do ulic, jinak se tahle země nevzpamatuje,“ vzkázal prostřednictvím zmíněného serveru.

Témata: Janek Ledecký