Felix Slováček rázně: Lucie není milenka, a chci s ní mít dítě!

Felix Slováček a jeho partnerka Lucie 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

9. března 2018 11:31

Felix Slováček se na roli dědečka zatím necítí. Dokazuje to fakt, že má, o skoro čtyřicet let, mladší partnerku. Prozradil, že se spíše ještě do budoucna vidí v roli tatínka.

Felix žije se svojí novou partnerkou již čtyři roky. Při rozhovorech se netají tím, že by ještě rád měl potomka. Jeho přítelkyně Lucie Gelemová však v dohledné době děti neplánuje, jsou ale zamilovaní a tak si prý nedokážou budoucnost představit po boku někoho jiného.

Co je ovšem zvláštní, že je Slováček stále ženatý s Dagmar Patrasovou a rozvod prý neplánuje. Pokud někteří čekali na velkolepou svatbu, tak té se nejspíš v dohledné době nedočkají. Felix prozradil, co ho vedlo k tomu najít si o tolik mladší partnerku. Jeho odpověď byla překvapující. Mnozí totiž čekali důvody spojené se vzhledem nebo mládím. Omyl! Felix miluje svojí Lucii pro vzájemné pochopení a porozumění jeden druhému, uvedl Blesk.cz.

V rozhovoru dále prozradil, jak probíhají jejich večery. Lucie se o Felixe ráda stará, proto mu s oblibou dělá masáž hlavy a přitom konzultují události, které se jim za celý den přihodily. Není prý jediný večer, kdy by se tento pár navzájem nesvěřil. Lucie se Slováčkem konzultuje i svoje umění. Uvedla, že dá vždy na názor své sestry a svého partnera.

Felix dále uvedl, že si nepřeje, aby byla jeho partnerka nazývána milenkou. Podle něj po čtyřech letech vztahu už nejde o milenku. Jsou zamilovaní a nepřeje si, aby kdokoliv urážel jeho protějšek. Jde prý o opravdový vztah plný lásky.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová