StarDance 2021: První HVĚZDNÉ JMÉNO na obzoru!

StarDance 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. listopadu 2020 13:39 | Aktualizováno: 21. listopadu 2020 18:07

Příští rok by se na televizní obrazovky měla vráti StarDance, která je velice populární i mezi samotnými celebritami. Řada z nich doufá, že si na ně produkce jednou vzpomene. Kdo se nyní přihlásil o účast v další řadě?

StarDance si letos dala po dvou řadách za stejný počet let tradiční pauzu, v příštím roce by se však měla vrátit na obrazovky České televize. S další sérií se počítá na podzim 2021, přesto by už fanoušci možná rádi slyšeli, koho uvidí na parketu.

O možných účastnících se vždycky spekuluje dlouho dopředu, což platí i tentokrát. V těchto dnech padlo v souvislosti s divácky oblíbenou show jméno dámy, která už si prošla řadou televizních soutěží, ať už máme na mysli Česko Slovensko má talent nebo Tvoje tvář má známý hlas.

Herečka a zpěvačka Eva Burešová projevila zájem o účast ve StarDance v podcastu U Kulatého stolu. „Já bych chtěla StarDance ještě,“ svěřila se. Na otázku jednoho z moderátorů, zdali by do toho opravdu šla, odpověděla následovně: „Okamžitě.“

Jisté angažmá v další řadě však má zatím jen několik lidí. K radosti diváků mezi nimi nechybí moderátoři Marek Eben a Tereza Kostková.

Témata: StarDance Eva Burešová