Hana Mašlíková o manželské krizi: Přiznala, jak to mají v posteli!

Hana Reinders Mašlíková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. listopadu 2020 12:36

Hana Reinders Mašlíková sama o letních prázdninách odhalila, že jim to v manželství skřípe. V poslední době už se drží a většinu věcí si nechává pro sebe. Teď ale zase prozradila něco pikantního.

Hana Mašlíková se v létě poštěkala s manželem, který ji pořádně naštval návštěvou pánského klubu. Sice se ji snažil své ženě vysvětlit, ta na to ale neslyšela a na nějaký čas jej opustila. Dočasný azyl našla u rodičů.

Se zápasníkem André Reindersem už jsou ale oba zase pod jednou střechou. To sice značí jistý posun, idylické manželství ale nadále nemají, což modelka potvrdila nejnovějším vyjádřením.

„Kvůli synovi se samozřejmě snažíme dělat maximum, aby se to vrátilo do stejných kolejí. Jestli se to vrátí, uvidíme. Momentálně tak nějak střídavě pracujeme na nápravě našeho vztahu,“ řekla kráska webu super.cz.

Nejhoršímu možnému scénáři v podobě rozvodu se chce vyhnout kvůli synovi. „Snažíme se už jenom kvůli malému, protože svého tatínka miluje a miluje svoji mámu, tak abychom byli spolu,“ dodala s tím, že dokonce spí s manželem v jedné posteli.

Témata: Hana Reinders Mašlíková