Josef Laufer: O život bojuje už osm měsíců!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. listopadu 2020 10:30 | Aktualizováno: 20. listopadu 2020 17:03

Josef Laufer si rok 2020 bezpochyby představoval úplně jinak. V jeho případě přitom nejde o trápení způsobené koronavirem, ale úplně jinými zdravotními problémy. Známý zpěvák a herec bojuje o život již osm měsíců.

Od jara trápí celý svět pandemie koronaviru. V době, kdy Česko postihla první vlna, zamířil do nemocnice Josef Laufer. Do dnešního dne zdravotnické zařízení neopustil. V jeho případě jde ale o něco úplně jiného, než je onemocnění covid-19.

Jak vás stars24.cz informoval před několika dny, potvrdilo se, že známý zpěvák a herec šel onoho osudného dne na banální operační zákrok. Přátelé však od té chvíle měli problém se mu dovolat.

Už první informace v březnu hovořily o tom, že rodák z francouzského Sables d'Olonne navštívil lékaře kvůli rutinní operaci. Během zákroku mu mělo srdce vypovědět službu, naštěstí se ho podařilo nahodit. Pacient pak skončil v umělém spánku.

Podle všeho už lékaři Laufera probrali z umělého spánku, nadále ale zůstává v bezvědomí. V nemocnici již v srpnu oslavil 81. narozeniny.

Témata: Josef Laufer