Smutek u Vlasty Horváta! Zemřel mu bratr

Horváth, Vlasta 7

Autor: Hrušková, stars24.cz

9. března 2018 10:36

Vítěz pěvecké soutěže Superstar si prošel peklem. Po té co mu umřel bratr, byl jeho život obrácen na ruby. Vlastovi se nechtělo už zpívat ani hrát, kvůli svíravému pocitu viny. Nedokázal si představit, že bude vystupovat, když jeho bratr už nemůže. Ze svého pocitu se však dostal a nyní vám přinášíme informace o tom, co pro fanoušky chystá.

Zpěvákův bratr Martin zahynul tragicky při autonehodě 21. 4. 2016. Ten den byl pro rodinu Horváthových nejtěžší v celém jejich životě. Roky plynuli a Vlasta se na nějaký čas zatratil z povědomí svých fanoušků. Vyrovnával se s bolestnou událostí, ale nyní je všechno jinak.

Vlasta přichází s odkazem svého bratra. Složil pro něj nejprve jednu píseň, jeho inspirace však byla na tolik silná, že psal jednu skladbu za druhou. Nakonec jich měl celou sbírku a řekl si, že nejlepší bude vydání nové desky, kde většina písní bude věnována právě jeho bratrovi. „Přišla druhá vlna, kdy jsem měl potřebu mu napsat písničku.

Udělat odkaz. Nechtěl jsem, aby to utichlo a nemluvilo se o něm. Tak jsem začal psát tu píseň. Vše přicházelo instinktivně, protože jsem toho v sobě měl hrozně moc. Začal jsem tou písní a postupem času mě napadaly další nápady. Furt jsem si ty písničky psal do šuplíku a pak mě napadlo, že bych mohl udělat desku, protože z deseti věcí je šest o něm,“ uvedl zpěvák v rozhovoru pro expres.cz.

Na podzim by mělo tedy vyjít nové album Vlasty Horvátha. Tak dlouho ovšem jeho fanoušci čekat nemusí, jeho první píseň z nového alba, vyjde již za několik dní. Vlasta nechce, aby jeho vzpomínka na bratra utichla. Nechce, aby se na něj zapomnělo. 

Témata: Vlasta Horváth