Lucie Šafářová ukázala Leontýnku: Tohle všem utkvělo v paměti!

Lucie Šafářová s dcerou Leontýnkou a Barborou Strýcovou.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. listopadu 2020 13:35

Hrdá maminka Lucie Šafářová se opět pochlubila na sociální síti dcerou Leontýnkou, kterou si fanoušci tentokrát mohli prohlédnout opravdu zblízka. Jedna věc jim jistě všem utkvěla v paměti.

Snad téměř každé dítě má nějakou „tetu“, se kterou reálně není v žádném příbuzenském vztahu. S jednou takovou seznámila v těchto dnech svou dceru Lucie Šafářová, která to zdokumentovala na sociální síti.

Na instagramovém profilu zveřejnila fotografii s kamarádkou i dcerou Leontýnkou, jejíž výrazný kukuč zaujal většinu fanoušků bývalé tenistky. „Leontýnko, zlatíčko, to jsou ale kukadla,“ stojí v jednom z komentářů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Komu tedy partnerka hokejisty Tomáše Plekance holčičku osobně představila? Na fotce nechybí stále aktivní tenisová hráčka Bára Strýcová, která se dříve potkala na stejné i opačné polovině kurtu.

Šafářová se Strýcovou získaly na hrách v Riu de Janeiro před čtyřmi lety bronzové olympijské medaile ve čtyřhře. Zatímco první jmenovaná již pověsila raketu na hřebík, její někdejší spoluhráčka je 37. na světovém žebříčku.

Témata: Lucie Šafářová