Marek Eben si stěžoval na zdravotní potíže: Žádná banalita, reakce šokuje!

Marek Eben - Udílení Českého lva - Dvořákova síň. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. listopadu 2020 12:12

Trombóza není tak úplně banální zdravotní problém. Před lety potkala moderátora Marka Ebena, který se o tom svěřil nejbližším. Nejspíš ale nečekal, jaké reakce se dočká.

Ke StarDance už neodmyslitelně patří smysl pro humor Marka Ebena. Ptáte se, kde se to v něm bere? Věřte, že vtipné situace zažívá i v domácnosti, ačkoliv je dobře známo, že má nelehký osobní život.

Jeho manželka Markéta Fišerová prodělala před 33 lety náhlou mozkovou příhodu, která ji upoutala na invalidní vozík. Oblíbený herec a moderátor už před lety přiznal, že ji přesto bere jako zdravou. I proto si někdy postěžuje na jisté zdravotní problémy. Jaké odezvy se většinou dočká?

„Já si občas stěžuju na úplné pitomosti. Třeba mám trombózu v lýtku a musím nosit stahovací punčochu. Když jsem si Markétě postěžoval, tak se začala opravdu hodně srdečně smát,“ svěřil se webu idnes.cz.

Nakonec se prý smáli oba dva. „Uvědomíte si, že prkotiny, které se dějí vám, a ve vašich očích jsou veliké, jsou banální, když máte vedle sebe někoho, kdo musí zvládat tisíckrát horší věci,“ dodal Eben.

Témata: Marek Eben