Dominika Gottová: Pokus o sebevraždu!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. listopadu 2020 8:44

I když se Dominika Gottová stále nachází ve Finsku, dostávají se do Česka aktuální informace o jejím psychickém stavu, který podle všeho není ideální. Údajně se totiž měla pokusit o sebevraždu.

V úterý se měla Dominika Gottová vrátit opět do Česka, kde na ni čeká nemilé překvapení v podobě výpovědi z práce. Zatím se ale stále nachází ve Finsku. Podle prvotních informací nestihla let, protože flámovala.

Nejstarší dcera slavného zpěváka potvrdila, že roli opravdu sehrál alkohol. Zároveň se ale odehrálo mnohem větší drama. Podle informací webu blesk.cz se zjevila na římse okna v 5. patře hotelu a hrozilo, že se pokusí o sebevraždu. Naštěstí zasáhl Timo Tolkki.

„Velice se všem omlouvám. Byla jsem na dně, vypila láhev alkoholu a chtěla to ukončit! Nic se mi nedaří. V Česku jsem nešťastná a i ve Finsku jsem během pobytu pojala pocit, že nám s Timem nic nevychází,“ uvedla k tomu dle zmíněného serveru.

Gottová se do severské země vydala, aby se zabývala rozvodem. Nově ho však nechce dotáhnout do konce, ale zrušit. Vztahu s finským hudebníkem chce dát ještě jednu šanci.

Témata: Dominika Gottová