Lucie Vondráčková se trápí kvůli dětem: Je to nebezpečné!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. listopadu 2020 16:50

LuciI Vondráčkovou také potkal v uplynulých týdnech osud většiny rodičů, jejichž děti nemohly chodit do školy. Herečku a zpěvačku to velice trápilo. Co je podle jejího názoru nebezpečné?

Lucie Vondráčková jistě není nadšená z toho, že je tady stále koronavirus. Připravil ji totiž o příjemné pracovní povinnosti a zároveň jí přidělal další starosti. Konkrétně distanční výuku, na kterou musí rodiče dětí dohlížet.

Podle svých slov to doma zvládá. „Ostatně jako každá máma, takže to zvládneme i my. Ale teď už se blýská na další školní časy, takže jsem ráda, že nevychováváme nevzdělanou generaci,“ řekla webu super.cz.

Známá herečka a zpěvačka si alespoň osvěžila učivo, mnohem víc ji v souvislosti s uzavřenými školami mrzela jiná věc. „Není to o tom, že bych měla problém pomáhat při online výuce, ale dětem chybí hlavně kontakt s kamarády,“ nechala se slyšet.

„Už je na čase, aby byly mezi svými vrstevníky. Když první a druhé třídy nedostanou ty jasné základy toho, že mají mít chuť se učit, tak to už nikdy nezískají. Myslím, že je to nebezpečné a důležité,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková