Vysmátá Kristýna Leichtová: Tohle si dlouho nechávala pro sebe!

Kristýna Leichtová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. listopadu 2020 14:56

Kristýna Leichtová si roli maminky na plný úvazek hodně užívá a o mateřství ráda mluví či píše na sociálních sítích. Právě tam teď herečka odhalila něco, co si dlouho nechávala pro sebe.

Kristýna Leichtová se během letošního baby boomu v českém šoubyznyse stala dvojnásobná maminka, když se jí v červnu narodila dcera Rozárka. Příchod holčičky na svět se hodně řešil, protože si Leichtová zvolila cestu domácího porodu.

Fanoušky později zaskočila velice intimní fotkou ze samotného průběhu. Teď se s odstupem času pochlubila na instagramovém profilu pochlubila dalším snímkem, na kterém však už opravdu nikdo nemohl shledat nic závadného.

Objektiv zachytil vysmátou herečku s novorozenou dcerou na hrudi. „Foto z Holandska jedenáct dní po porodu. I takhle může vypadat šestinedělí,“ popsala hvězda Comebacku, co je na snímku vidět.

Leichtová také připojila vzkaz pro všechny nastávající maminky. „Přeji Vám všem krásné a vědomé těhotenství, porod a šestinedělí! Protože jedno vychází z druhého a na tom, jak se rodíme, záleží!“ dodala.

Témata: Kristýna Leichtová