Trápení krásné Báry Mottlové: Málem přišla o oko!

Barbora Mottlová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. listopadu 2020 11:09

Herečka, zpěvačka, příležitostná moderátorka a modelka Barbora Mottlová (34) dobře ví, jaké to je trápit se kvůli zdraví! Kvůli problémům prý dokonce málem přišla o oko! Dnes už je naštěstí vše v pořádku, musela ale podstoupit operaci!

I když dnes fotí třeba i odvážné fotky pro známé pánské magazíny, v minulosti si vytrpěla své! S odstupem let zavzpomínala na to, jak ji trápili její krásné oči! „Už je to pár let, co jsem byla na lejzrové operaci očí. Měla jsem 6 dioptrií na dálku. No slepouš!!“ směje se s odstupem času Bára Mottlová.

S očima si prý užila své. „Brejle jsem nesnášela, tak jsem nosila kontaktní čočky a zadělala jsem si na zánět rohovky. Je to tak nebezpečný, že jsem o oko málem přišla,“ popisuje svoje trápení herečka na sociálních sítích.

I proto se rozhodla pro radikální řez. A to doslova – svěřila se do rukou lékařů. „Né, že by mi pirátská páska "nešla k očím", ale hned jak se mi oko uzdravilo, přestala jsem nad touhle operací přemýšlet a šla jsem do ní po hlavě,“ vzpomíná.

Témata: Barbora Mottlová