Agáta Hanychová: První slova o důvodech rozchodu!

Agáta Hanychová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. listopadu 2020 10:42 | Aktualizováno: 18. listopadu 2020 17:43

Agáta Hanychová před několika dny potvrdila, že jí nevyšel ani další vztah. Zklamání bylo jasně patrné, protože se o rozchodu moc nechtěla mluvit. Nakonec ale přece jen promluvila o důvodech, které k němu vedly.

Až letos dotáhli Agáta Hanychová a Jakub Prachař rozvod i formálně, ale na randění se oba vrhli ještě v době, kdy byli oficiálně manželé. Dvojnásobná maminka sama zůstat nechtěla, o čemž svědčilo hned několik pokusů navázat vztah.

Jenže ani naposledy jí to nevyšlo. O víkendu se na jejím instagramovém profilu objevil snímek se synem Kryšpínem se všeříkajícím komentářem. „Ty a já navždy. Ano, tenhle chlap mi nikdy neublíží,“ uvedla moderátorka a v rámci tzv. hashtagů doplnila, že je zase single a na chlapy už kašle.

Pokud to někomu jako důkaz o rozchodu nestačilo, následující slova Agáty už mluví za vše. „Je to tak, rozešli jsme se. Prostě to neklapalo,“ vysvětlila Hanychová webu super.cz.

Leccos možná naznačovalo už to, že v nedávném rozhovoru pro stars24.cz odmítla odpovědět na dotaz, zdali je momentálně zadaná. „O tomhle se opravdu bavit nechci,“ řekla nám.

Témata: Agáta Hanychová