Dominika Gottová stále není v Česku: Nevyšlo to podle plánu!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. listopadu 2020 8:44

Životní plány Dominiky Gottové se v posledních týdnech výrazně proměnily, když se v nich opět začal objevovat její manžel Timo Tolkki. Přesto se dcera slavného zpěváka chtěla ještě vrátit do Česka. Napoprvé to ale nevyšlo.

Dominika Gottová nedávno šokovala odjezdem do Finska, kam vyrazila řešit rozvod. Nechtěla ho ovšem dotáhnout do konce, jak se předpokládalo na základě jejích tvrzení z předchozích měsíců, ale zrušit a dát vztahu s manželem další šanci.

V souvislosti s tím připustila, že se natrvalo opět usadí v severské zemi, zatím ale počítala s návratem domů do Česka. Podle informací webu expres.cz se měla vrátit v den státního svátku 17. listopadu.

Letadlo z Finska sice na ruzyňském letišti přistálo, ale nejstarší dcera slavného zpěváka z něj nevystoupila. „Dominika nestihla let, měla náročnou noc s flámem a zaspala,“ prozradil zdroj zmíněného serveru.

Je zřejmé, že Gottové se zpátky do Prahy moc nechce, protože tu na ni čeká nemilé překvapení. V nepřítomnosti totiž dostala výpověď z práce.

Témata: Dominika Gottová