Partner Emmy Smetana prolomil mlčení o těhotenství! Co řekl?

Emma Smetana s dcerou a partnerem Jordanem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. listopadu 2020 20:12

Emma Smetana se o víkendu na sociální síti pochlubila velkou novinkou, zatímco její partner Jordan Haj nejdřív o těhotenství mlčel. Nakonec se ale ozval. Stačilo mu pár slov, aby řekl všechno, co chtěl.

Jak vás stars24.cz informoval o víkendu, Emma Smetana oznámila, že čeká miminko. V neděli odpoledne totiž na instagramovém profilu zveřejnila fotografii s partnerem a dcerkou Lennon. „Na této fotce jsou čtyři lidé,“ napsala a připojila srdíčko.

Partnerem vystudované politoložky je podobně umělecky založený herec a muzikant Jordan Haj. V médiích se v uplynulých hodinách řešilo jeho mlčení k této šťastné novince z jejich osobního života.

Dokonce i v záplavě gratulací se totiž objevily narážky na letní „aférku“ známé novinářky a zpěvačky s hercem Josefem Trojanem. Po srpnové premiéře filmu Šarlatán mezi nimi došlo i na intimní doteky. Jejímu dlouholetému partnerovi to nemohlo být příjemné.

Už včera ale Haj mlčení prolomil a dal jasně najevo, že se na druhého potomka těší. „Všem vám děkujeme za přání,“ vzkázal prostřednictvím instagramového profilu.

Témata: Emma Smetana