Bohuš Matuš a obavy o těhotnou partnerku: Lucinka má bolesti!

Lucie 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. listopadu 2020 13:53 | Aktualizováno: 17. listopadu 2020 22:05

Bohuš Matuš se opravdu už co nevidět stane otcem. O tom, že je porod už opravdu za rohem, svědčí i to, že si jeho těhotná partnerka Lucinka stěžuje na bolesti.

Bohuš Matuš se těší na to, že se ještě do konce letošního roku stane otcem, zatím mu to ale přidělává spíš starosti. Někdejší broznový Slavík totiž může jen sledovat, jak se jeho nezletilá partnerka chvílemi trápí.

„Lucinku hodně bolí bříško. Bolesti má asi posledních čtrnáct dnů a pořád se to zhoršuje. Jsou to porodní poslíčci. Je to chvilkové, ale stále v častějších intervalech,“ prozradil webu extra.cz.

Nastávající mamince zatím podle jeho slov nikdo neporučil, aby kupříkladu jen ležela. Bolesti se prý ozývají hlavně k večeru. „Jsme připraveni, i taška do porodnice je sbalená. Už brzy to přijde. Čekám to každým dnem,“ svěřil se zpěvák.

Před časem se ale v médiích objevily informace, že s dohodnutou porodnicí to vypadá všelijak. „Jsme doma v Praze, Lucinka přivede dceru na svět v jedné z pražských nemocnic,“ ujistil nyní fanoušky Matuš.

Témata: Bohuš Matuš