Žilková otevřeně: Ničím svého muže! Co se děje u Stropnických?

Veronika Žilková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. března 2018 21:03

Slavná česká herečka Veronika Žilková si ještě během studií koupila dům na okraji Prahy. Dodnes v něm žije s rodinou, ale nic není tak růžové, jak by se mohlo zdát. Život jim ničí přestavby i sousedé.

V domě bydlí Žilková s manželem Martinem Stropnickým, nejmladší dcerou Kordulou a matkou Olgou. Původně ale celá stavba vypadala úplně jinak. Plesnivou ruinu herečka přestavěla do útulného domečku, ani tak ale nemá na růžích ustláno.

Problémy má podle svých slov se sousedy, kteří jí zničili zahradu. "Byla tu nádherná poschoďová zahrada, ale musela se udělat nová zeď, protože se to celé podmáčelo a vyvalilo. Sousedi tu něco stavěli, jezdily tu náklaďáky a celé to spadlo. Takže jsme opět museli zainventovat, mám v tom pěkné nové auto,“ prozradila Sedmičce.

Ani v domě ale není klid. Alespoň to tak vypadá, Žilková totiž miluje přestavování, a tak se prý kolikrát stane, že poté, co její manžel přijde domů, všechno je na jiném místě, než na co je zvyklý.

"Ničím tím svého muže, protože miluji přestavování. On třeba kolikrát přijde, chce se podívat, kolik je hodin, a ty hodiny už jsou v úplně jiném pokoji. To mi říkala máma, že mám babičce, kterou jsem už nezažila. Miluji výměnu závěsů a podobně. Už se i stalo, že manžel šel do ložnice a našel tam pokoj Kordulky. Naštěstí se jen zeptal, kde odteď bydlí," přiznala.

Divadelní, filmová a seriálová herečka Veronika Žilková se rozhodla před třemi lety ukončit aktivní kariéru. Chtěla se naplno věnovat péči o svou vážně nemocnou maminku a také maminku manžela Martina Stropnického.

Její maminka Olga je po operaci kyčle téměř stoprocentně odkázána na pomoc druhých. Herečka ale nechtěla volit mezi péčí o rodinu a náročnými zkouškami v divadlech a při natáčení. 

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický