Lucie Vondráčková: PRAVDA o jejím osobním životě!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. listopadu 2020 15:15

Udržuje nějaký vztah? Odpověď na tuto otázku týkající se osobního života Lucie Vondráčkové zajímá její fanoušky od chvíle, co jí nevyšlo manželství. Herečka a zpěvačka nyní přiznala, jak se věci mají.

Poté, co se jí rozpadlo manželství s hokejistou Tomášem Plekancem, se Lucie Vondráčková rozhodla vrátit i se syny z Kanady domů do České republiky. I když se jí bezpochyby ozývají nápadníci, zatím všem svodům odolala.

Známá herečka a zpěvačka i v nejnovějším rozhovoru potvrdila, že je nadále nezadaná. „Žádná změna,“ přiznala pořadu ShowTime. S muži tak dosud jen spolupracuje na nových písničkách.

Spoustu času ale věnuje dětem, které ještě stále nemohou do školy. „Zvládám to asi jako všichni. Dvě děti a on-line výuka… někdy je to náročné,“ uvedla s tím, že rodině se alespoň vyhýbá koronavirus.

Vondráčková pochopitelně také vyhlíží den, kdy bude umožněn žákům návrat do školních lavic. „Myslím, že se všechny děti těší, protože jim chybí kolektiv a rutina, kterou potřebují. Jsem šťastná, že to nebude nevzdělaná generace,“ dodala.

Témata: Lucie Vondráčková