Bolek Polívka přiznal: Vážné zdravotní problémy!

Bolek Polívka 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. listopadu 2020 14:33

Jen tak mimochodem Bolek Polívka v souvislosti s novým seriálem přiznal, že se v nedávné době potýkal s vážnými zdravotními problémy. Jakou nemoc u něj lékaři diagnostikovali?

Po Slunečné chystá televize Prima další původní seriál s ambicí uspět. Poslední klapku už mají za sebou Hvězdy nad hlavou z venkovského prostředí. Ve vysílání se objeví v příštím roce a na obrazovkách nebudou chybět koně.

A také Bolek Polívka, který má k těmto tvorům blízko. Když ale o svých zkušenostech s nimi mluvil pro zmíněnou televizní stanici, přiznal něco, o čem se nevědělo. Potýkal se s vážnými zdravotními problémy.

„Mám tři koně. Jeden má měsíční slepotu, tak jsme ho dali známým a vozí děti a je takový indiánský kůň Appaloosa. Pak mám ještě strakatýho a jednoho černýho s bílou hvězdičkou na čele, ale teď jsem dlouho nejezdil, protože jsem prodělal boreliózu. Snad se ještě do sedla vrátím,“ řekl dle webu iprima.cz.

Naštěstí to dobře dopadlo, i když si k běžným příznakům této nemoci patří horečka, únava či bolesti svalů. Teoreticky však může být mnohem závažnější, to pokud postihne nervovou soustavu, srdce či klouby.

Témata: Boleslav Polívka