Vendula Pizingerová ukázala rozkošného syna! Co chlapce rozčiluje?

Vendula Pizingerová ukázala syna Josefa. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. listopadu 2020 10:18 | Aktualizováno: 17. listopadu 2020 15:42

Vendula Pizingerová si mateřství užívá a ráda se pochlubí tím, jak se jejímu chlapečkovi daří. Malého Josefa se fanouškům rozhodla o víkendu ukázat a zároveň prozradila, co syna rozčiluje.

Zatímco některé ženy už si v jejím věku užívají vnoučata, Vendula Pizingerová je hrdou maminkou. Se současným manželem Josefem se před časem dočkali prvního společného potomka, chlapce, který dostal jméno po tatínkovi.

Ještě nikdy neměli fanoušci prezidentky Kapky naděje tak dobrou možnost si jejího syna detailně prohlédnout, jakou dostali v neděli. To se pochlubila na instagramovém profilu nejnovější fotografii.

Malého Pepíčka na snímek pochopitelně slušivě oblékla. „Ty miminka jsou tak srandovní, když mají zimní čepice. Vypadá trošku jak malej tankista, ale tahle je dost fashion tedy,“ konstatovala vdova po známém hudebním skladateli.

Pizingerová přiznala, že právě kvůli oblečení se těší, až dojde k rozvolnění některých opatření proti koronaviru. „Až otevřou obchody, tak pokoupím další. Jiný mu pořád padaly do očí! A to Josefa fakt rozčiluje,“ dodala.

Témata: Vendula Pizingerová