Josef Laufer je od jara v nemocnici: Měla to být banalita, říká jeho přítel!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. listopadu 2020 8:50 | Aktualizováno: 16. listopadu 2020 22:00

Příbuzní, kolegové a kamarádi se již od jara strachují o Josefa Laufera, který tehdy zamířil do nemocnice kvůli banalitě, přesto v ní setrvává do dnešního dne. Někteří lidé stále nechápou, co se pokazilo.

V uplynulém týdnu jsme přinesli nejnovější informace o zdravotním stavu Josefa Laufera, který už od jara leží nepřetržitě v nemocnici, kde se o něj starají lékaři. Podle všeho ho sice už probrali z umělého spánku, pacient ale nadále zůstává v bezvědomí.

Jak prozradila Lauferova dcera Ester, jejímu tátovi pomáhají i podněty jako vzkazy od kolegů. Jedním z jeho blízkých spolupracovníků je Zdeněk Hrubý, oba pánové spolu připravovali muzikál. Do příprav však zasáhly zdravotní potíže.

„Pepa mi říkal, že jde v pondělí na banální zákrok. Od pondělí už jsem se mu ale nedovolal,“ připomněl Hrubý v pořadu Život ve hvězdách, jak náhle se vše zvrtlo. „Zasáhlo mě to hodně. Je nepochopitelný, jak se to mohlo stát,“ konstatoval.

Přesto ale doufá, že legendární herec a zpěvák u uvedení muzikálu nebude chybět. „Já pěvně věřím, že to dobře dopadne. Pojďme mu držet palce,“ vzkázal Hrubý fanouškům.

Témata: Josef Laufer