Bára Basiková a svět v zajetí koronaviru: Co si přeje kvůli dětem?

Ve Tváři se objeví také Bára Basiková.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. listopadu 2020 18:42

Báru Basikovou nijak netěší, že svět se ocitl v zajetí koronaviru. Dokonce prohlásila, že už nikdy nebude tak úplně v pořádku. Kvůli vlastním dětem ale pronesla jedno velké přání.

Bára Basiková se na svém blogu již několikrát vyjadřovala ke covidu-19, především pak k jeho dopadům na společnost a na ekonomiku. O tom byla tak trochu řeč i v nedávném příspěvku, který se přitom v první řadě věnoval cestování.

„Na Národní třídě kousek od mého domu zrušili velikou cestovku, zbyl tam po ní jen prach po obřím nápisu na domě a dvě prázdné výlohy, a zařadila se tak mezi další prázdné díry, které tady vznikají po zrušených obchodech, restauracích a kavárnách, po zkrachovalých kadeřnictvích a kosmetických salónech,“ napsala zpěvačka.

Hvězda Tváře prozradila, že právě letos v listopadu měla s dcerou vyrazit do New Yorku, který měly navštívit v době prezidentských voleb. Nakonec je ale musela sledovat z Česka jen v televizi.

„My víme, že svět už nebude v pořádku a takový jako dřív, a budeme ještě dlouhou dobu čekat na to, až si zase budeme moci koupit letenku a navštívit nějakou zemi. Moje děti mají život před sebou, ty toho ještě ale stihnou, doufám, hodně,“ dodala Basiková.

Témata: Bára Basiková