Bohuš Matuš přiznal: Strach z problému s alkoholem!

Bohuš Matuš s Lucinkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. listopadu 2020 13:44 | Aktualizováno: 16. listopadu 2020 10:09

Lidé si dělají starosti především o jeho těhotnou a stále ještě nezletilou partnerku, ale i Bohuš Matuš je svými myšlenkami nepotěšil. Přiznal totiž, že se obává možného problému s alkoholem.

Bohuše Matuše v poslední době zaměstnávají přípravy na příchod miminka, který může přijít opravdu každým dnem. Těhotná Lucinka by si však měla dávat pozor, co její partner vyvádí. Objevily se totiž nepříjemné spekulace.

Někdejšího bronzového Slavíka se totiž pochopitelně také dotýkají platná koronavirová opatření, protože nemůže vykonávat své povolání. Do mysli se mu tak vkrádají myšlenky, které nejsou zrovna chvályhodné.

„Posledních pár let bylo skvělých, takže finančně zatím nijak nestrádám, ale potíž je v tom, že sedím doma, a to pak člověk snadno může spadnout do alkoholových a podobných excesů, které jsem už zažil dřív,“ svěřil se zpěvák webu extra.cz.

Matuš proto doufá, že v těžkých časech obstojí. „Samozřejmě teď cítím zodpovědnost vůči Lucince a holčičce, která se nám narodí, ale při nicnedělání má člověk roupy, tak mě to trochu leká,“ dodal.

Témata: Bohuš Matuš