Eva Pilarová (†80): Do hrobu s ní putovala jedna vzácná věc!

Eva Pilarová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. listopadu 2020 16:26 | Aktualizováno: 14. listopadu 2020 20:29

Eva Pilarová byla v tomto týdnu uložena do hrobu na jednom z pražských hřbitovů, který si nakonec její nejbližší vybrali. Kromě ostatků slavné zpěvačky tam má své místo ještě jedna vzácná věc. O co jde?

Mohla být pochována v rodném Brně či na pražském Vyšehradě, nakonec ale rodina zvolila pro Evu Pilarovou (†80) jiné místo posledního odpočinku v hlavním městě, a to na hřbitově v pražských Malvazinkách.

Slavná zpěvačka tak leží jen pár metrů od svého kolegy Karla Gotta (†80), který odešel již o několik měsíců dříve. Jak vás stars24.cz informoval, ostatky slavné zpěvačky byly do hrobu uloženy v těchto dnech. A s nimi i jedna velmi vzácná věc.

Podle informací webu blesk.cz jde o růženec, který jí poslal sám papež František k výročí šedesáti let na hudební scéně. Do hrobu však s Pilarovou zamířil ještě jeden růženec.

„Je od Otce Jordána. Byli přátelé, točil s Evičkou i její třináctou komnatu. Zemřel letos přesně v den mých osmašedesátých narozenin, byl jsem na jeho pohřbu,“ řekl zmíněnému serveru vdovec Jan Kolomazník.

Témata: Eva Pilarová