Josef Laufer: Nové informace o jeho zdravotním stavu!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. listopadu 2020 14:17 | Aktualizováno: 15. listopadu 2020 14:10

O Josefu Lauferovi jsme během posledních měsíců moc dobrých zpráv neslyšeli, známý herec a zpěvák už od jara leží v nemocnici. Zlepšuje se jeho zdravotní stav

Od jara kolegové i fanoušci napjatě sledují zdravotní stav Josefa Laufera, který se již několik měsíců potýká s opravdu závažnými zdravotními potížemi, kvůli nimž musel být hospitalizován v nemocnici. Dokonce se měl nacházet v kómatu.

Podle nejnovějších informací jej sice lékaři probudili z umělého spánku, pacient i přesto zůstal v bezvědomí. „Tatínek už vnímá přítomnost, jinak je ale situace prakticky stále stejná. Jde to opravdu všechno strašně pomalu,“ prozradila webu blesk.cz jeho dcera Ester.

Ona sama se snaží zůstat pozitivní, i když tatínka nemůže osobně navštěvovat kvůli probíhající koronavirové pandemii. Návštěvy ve zdravotnických zařízeních jsou momentálně zakázány.

Na Laufera ale nezapomínají ani jeho kolegové, kteří mu nahrávají vzkazy. Legendární herec a zpěvák prý na podobné vnější podněty reaguje. Doufejme, že je to dobré znamení.

Témata: Josef Laufer