Anička Slováčková: Zase zpátky v ordinaci!

Anna Slováčková s kolegou ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. listopadu 2020 11:31

Aničce Slováčkové by všichni její fanoušci přáli, aby už byla zdravá a nikdy nemusela vyhledat lékaře. Talentovaná herečka a zpěvačka se místo toho ocitla zase zpátky v ordinaci. Má to však své vysvětlení.

Na konci října Anička Slováčková bilancovala rok se zákeřnou rakovinou. „Jsem vděčná za celý tenhle rok. I když mám někdy chuť ho vymazat. Je přeci lepší přijímat ty negativní věci s láskou, než dál plodit negativno,“ nechala se slyšet.

Minimálně kvůli prevenci bude muset za doktory chodit neustále, je však ještě jeden důvod, proč je v očích fanoušků tak spjatá s nemocničním prostředím. Může za to angažmá ve známém televizním seriálu.

„Zase zpátky v pracovním nasazení. Dneska celý den na milované Ordinaci v růžové zahradě,“ napsala na instagramovém profilu k fotografii s jedním ze svých hereckých kolegů, která vznikla přímo na natáčení.

Příznivci tedy mohou být v klidu, tentokrát se Slováčková objevila v nemocničních kulisách jen kvůli práci. „Těšíme se, až se s vámi potkáme aspoň přes TV obrazovky,“ vzkázala jim.

Témata: Anna Slováčková