Úspěšná výzva Leoše Mareše: Kytaru za milion prodal za pouhých pár minut!

Leoš Mareš s kytarou a dalšími známými osobnostmi. 4

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

13. listopadu 2020 20:28 | Aktualizováno: 14. listopadu 2020 12:33

Milionový influencer Leoš Mareš zveřejnil výzvu, ve které prodával kytaru za milion korun. Projekt vlcimak.cz pod záštitou nadačního fondu Regi Base I. vyhlásil online sbírku na částku 11 111 111 korun. Leoš neváhal a 11. listopadu brzy ráno vyhlásil na svém instagramu výzvu, kterou chtěl podpořit nejen válečné veterány. A podařilo se mu to skvěle!

Vlčí mák je celosvětovým symbolem válečných veteránů. Těch, co v boji položili život a již se nemohou bránit, i těch, kteří přežili, ale jejich zranění jim neumožňují návrat do plnohodnotného života. 11. listopadu, na Den válečných veteránů, si tento symbol lidé po celém světě připínají na znamení úcty k těm, kteří za nás sloužili.

„Protože jsme však nyní v pomyslném boji všichni, rozhodli jsme se letos obvyklý prodej vlčích máků na ulicích nepořádat. Na ty, kteří potřebují naši pomoc, ale nezapomínáme,“ uvádí vlcimak.cz na svém serveru.

A právě tato výzva chytila za srdce slavného influencera Leoše Mareše. „Strašně rádi bychom vybrali symbolickou částku 11 111 111 korun. Prodáváme moji kytaru za 1 milion korun pro vlcimak.cz,“ napsal Leoš na svůj instagram. A za pouhých 13 minut měl kupce.

Baseballový tým Draci Brno tak věnoval 1 milion korun zmíněnému projektu na podporu nejen válečných veteránů, ale i dalších, co za nás slouží, tedy těžce zraněných hasičů, záchranářů a policistů. Spolumajiteli klubu Draci Brno Leoš Mareš řekl: „Jste láska největší na světě.“ Sám pak přidal ze svého částku 111 111 korun.

Témata: Leoš Mareš